изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:21 EEST
Борисов: Такъв срам не съм брал никога    
Европейски съюз „И тъй като стана дума само за България, такъв срам не съм брал никога заради това правителство. Всяка дума бе свързана с измамите, с корупцията, със спрените пари за България."

Това заяви неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов след среща в Брюксел, организирана от фондация "Ханс Зайдел", предаде news.bg. На нея е била обсъдена темата за фондовете и измамите в Европейския съюз.
Той окачестви като "самоубийствено поведение" втвърдяването на тона на България към Брюксел заради спрени европейски средства. "Този тон на виновен, който да се прави на сърдит, не го приемам. Направих изказване, че българският народ не заслужава това поведение и се надяваме в скоро време да има избори и да се прекъсне тази практика, каза още Бойко Борисов. Българският народ не заслужава да бъде третиран като най-корумпирания и най-санкционирания народ в Европа. В България има политически партии, които са готови да носят отговорност, добави той. Защото в момента заради това правителство имаме милиарди загубени безвъзвратно пари.
За разлика от правителството, ние искаме всякаква помощ - мониторинг върху всички министерства, поне две - три години наблюдение на всяка сделка, на всеки конкурс, на всичко, което правим, докато не възстановим доверието. Така ще бъде, ако ГЕРБ спечели парламентарните избори, изтъкна Бойко Борисов. dir.bg
 


Сходни връзки

Борисов: Такъв срам не съм брал никога | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Борисов: Такъв срам не съм брал никога
Автор: Anonymous да 2008-12-12 @ 10:21 EET
Ако политиците се грижеха за държавата ,както се грижат за собствените си джобове и сметки,нямаше да има толкова безвъзвратно изгубени пари.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди