изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:43 EEST
Автобус премаза жена на автогара    
Ред и сигурност
62-годишната Ася Методиева бе премазана от автобус тази сутрин на хасковската автогара, съобщи Haskovo.info


Автобусът е собственост на местната транспортна фирма "Арда тур", а жената е премазана, след като 56-годишният шофьор на автобуса предприема движение на заден ход, за да напусне плаца на автогарата, съобщи Дарик. На мястото на инцидента бе оперативна група на полицията, както и съдебният лекар доктор Христо Еленски.
Пазачът на автогарата разказа пред Haskovo.info, че след като прегазил жената шофьорът спрял и се огледал, но не разбрал какво се е случило и продължил курса си. Разказали му едва след като се върнал от село Големанци.
Автобусът е откаран за експертиза. Час след инцидента на плаца на автогарата все още имаше кървави следи.
Жената е пресичала неправилно в района на автогарата. Това е категоричната констатация на говорителя на Областната дирекция на полицията в Хасково Нина Николова, цитирана от Фокус.
Представител на "Арда тур" заяви, че не е задължително точно тяхната кола да е причинила смъртта на Ася Методиева. Според сина на собственика по същото време от автогарата са излизали още 5-6 автобуса и е възможно жената да е загинала под гумите на някой от тях. По информация на Фокус фирмата е собственост на председателя на групата общински съветници от ДПС Себахтин Исмаил.  dir.bg
 


Сходни връзки

Автобус премаза жена на автогара | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди