изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:49 EEST
56 заведения в окървавения Студентски град    
Новини Съгласете, че в един такъв малък район като Студентски град 37 кръчми, 11 дискотеки и 8 нощни бара са много. Така шефът на столичната полиция Николай Янев коментира ситуацията там след убийството на студента Стоян Балтов.

Заради кървавия инцидент полицията и Столичният инспекторат започват засилени проверки на заведения в Студентския град, както и засилено наблюдение на обстановката като цяло, добави Янев, цитиран от Дарик.
На въпрос какво ще направи полицията, за да няма повече убийства в района, Янев заяви, че се взимат мерки по охрана на обществения ред.
Той съобщи, че в полицейското управление в студентското градче ще бъдат изпратени допълнително служители, тъй като има 60 празни работни места.
По-рано днес стотици студенти протестираха срещу насилието и поискаха повече камери и постоянни патрули около заведенията и общежитията в Студентски град. Ректори на учебни заведения настояха спешно да се прекрати реституцията в Студентски град и той да се оформи като студентски кампос без питейни и хазартни заведения. dir.bg
 


Сходни връзки

56 заведения в окървавения Студентски град | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди