изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:03 EEST
Предсказанията на прочутата ясновидка Магда за 2009 година    
Хороскоп Звездите ще помагат на сериозните хора. Професиите на актьорите и певците, спортистите и акробатите, щe девалвират малко и ще останат в периферията на събитията. На преден план ще се откроят учени и писатели, художници и политици.

 

2009 година ще е и година на големите разкрития. Ще се разберат тайните за големи заговори, ще се открият подкупните и корумпираните. След първоначалния шок и стрес, светът ще ги отхвърли от управлението си.

Шумните и бляскави събития, колкото и широко рекламирани да са, няма да имат очаквания успех. Това ще бъде година, в която ще се почитат и уважават умът и интелектът, истинските дарования и сериозните професии. Картините и книгите, сътворени през тази година ще бъдат високо оценени и ще останат в световната съкровищница.

Тези, които искат да сменят работата си с друга, в която да разкрият повече таланта си, ще успеят, казва Магда в пророчеството си за 2009 година. Тези, които гонят блясък или повече пари, няма да имат успех. Парите ще дойдат само при тези, които наистина полагат труд и се стараят. Честните хора ще останат на власт, измамниците ще бъдат бързо разкрити и ще има шумни процеси.

Отдавна опетненото име на политиците сега ще получи реабилитация. На власт ще останат честните и открити хора, които наистина искат да работят за останалите. Сериозни управници, със здрава ръка ще поведат народа към по-добро бъдеще. Те ще спазят обещанията си, завършва ясновидката.

Записа Асен АСЕНОВ

chudesa.net

ДА СИ СПОМНИМ ЗА ПРОРОЧИЦАТА ВАНГА

Сензация! Руснаци разгадаха силата на баба Ванга

 


Сходни връзки

Предсказанията на прочутата ясновидка Магда за 2009 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди