изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:36 EEST
БИВШ АРЕНДАТОР СЕ ГРЪМНА СЪС ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАН РЕВОЛВЕР    
НовиниБившият арендатор Атанас Василев Коняров /36/ се е самоубил със законно притежавания от него револвер, научи НДТ. Трупът му бил открит в събота около 10 часа в местността "Дъбовете" край Добрич - в близост до главния път за Шумен. Мъжът е намерен с огнестрелна рана в главата. При направения оглед от органите на реда не са били констатирани улики за насилие. От отлично информирани източници НДТ научи, че мястото е било посетено от представители на ръководството на Областната дирекция на МВР. Сред тях бил и директорът - комисар Ивелин Петров. На място е пристигнал и съдебен лекар. Трупът е изпратен за аутопсия в "Съдебна медицина" на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич.

 

Атанас Коняров е бил съдружник във фирма "БЕМ 2001" ООД, регистрирана в София, сочи проверка в системата ДАКСИ. Той е притежавал два процента, негови съдружници са били двама шведи. Фирмата е регистрирана с предмет на дейност лов и развъждане на дивеч и свързани с тях услуги. През 2002 година "БЕМ 2001" наема 3 050 дка земя в тервелското село Орляк за 5 години и още 14 000 дка за 1 година, съобщава тогава вестник "Стандарт". Първоначално на работа са наети 26 души. Според публикацията в централния вестник, фирмата тогава притежавала супермодерна техника - 4 трактора "Кейс" и 2 комбайна "Клаас - Лексион". Пред вестника управителят й Атанас Коняров заявява, че "БЕМ 2001" ООД смята да пусне корени в този край. Съдружниците му пък - Ларс Хелквист и Майкъл Деждестън, имали 6 ферми в Боливия, Дания, Полша и Швеция. От документ от 2004 година, който открихме в Интернет, става ясно, че фирмата не е подновила договора си заради задължения към данъчното и РУСО. Хора от Орляк разказаха, че още преди две-три години тя е спряла да обработва земята в селото и за кратко продължила да предоставя услуги с техниката си. Атанас Коняров беше свястно момче, спомнят си местни. Според запознати, последно 36-годишният мъж се занимавал с покупко-продажба на земи в цялата област, включително и край морето.

Предсмъртно писмо е оставил А. Коняров. Негови близки  споделиха, че дни и дори часове преди фаталния изстрел като че ли се е прощавал с хората, които уважава. НДТ

 


Сходни връзки

БИВШ АРЕНДАТОР СЕ ГРЪМНА СЪС ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАН РЕВОЛВЕР | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БИВШ АРЕНДАТОР СЕ ГРЪМНА СЪС ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАН РЕВОЛВЕР
Автор: Anonymous да 2009-01-12 @ 22:22 EET
ПОТРЕСЕНА,СЪМ!Наско беше добър и човечен мъж!Дано си спокоен там където си сега.Прости ми за всичко което съм казала и не съм,за всичко което съм направила и не съм.....Мир на праха ти.
БИВШ АРЕНДАТОР СЕ ГРЪМНА СЪС ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАН РЕВОЛВЕР
Автор: Anonymous да 2009-05-24 @ 03:40 EEST

ас не мога все още да презная,че той не с нас, ас тая жена която той обичел и ас

 

 

БИВШ АРЕНДАТОР СЕ ГРЪМНА СЪС ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАН РЕВОЛВЕР
Автор: Anonymous да 2009-05-24 @ 03:43 EEST
наско уважавам твое решение,дори и не го разбирам,не мога да живея без теб,трудно е
БИВШ АРЕНДАТОР СЕ ГРЪМНА СЪС ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАН РЕВОЛВЕР
Автор: Anonymous да 2009-05-24 @ 03:50 EEST
ти си бил и все още най голям мъж,и искам твоят син да гордея ,че негов баща е ти,някой ден той ще прочете тези коментарище те разбере,защо ти го направил?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди