изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:32 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурност41-ГОДИШЕН мъж от добричкото село Опанец с инициали Б. Д. е задържан от полицейски автопатрули на Първо РПУ след извършване на кражба, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Той е спипан около 12 часа на 15 декември, след получен сигнал и последвали незабавни оперативни и заградителни мероприятия. Непосредствено преди това Б. Д. влязъл в помещение на вилен имот, намиращ се в покрайнините на Добрич. От там задигнал около 20 метални профила и винкели. Плячката е иззета и върната на собственика. Работата на полицията по изясняването на кражбата продължава, образувано е досъдебно производство.  Б. Д. е задържан за срок от 24 часа в Първо РПУ.
НЕУСТАНОВЕНО количество цигари и алкохол са задигнати от складово помещение в Индустриалната зона на Добрич. Крадците проникнали с взлом. Издирват се от служители на Първо РПУ. Образувано е досъдебно производство.
41-ГОДИШЕН софиянец, обявен за общодържавно издирване, е установен от служители на сектор “Криминална полиция” при Първо РПУ. Той бил търсен във връзка с досъдебно производство. Предаден е на съответния разследващ полицай.
   ОСЕМ пътно-транспортни произшествия са регистрирани през предходното денонощие на територията на областта. Седем от катастрофите са станали в Добрич, а една - в Балчик. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 4.58 секунди