изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:20 EEST
Мис Снежна Кралица 2009    
Мис & Мистър Дългоногата блондинка Мария Чорбанова (18), след оспорвана битка с още 11 хубавици, бе избрана за “Мис Снежна Кралица” 2009 на партито за рождения ден на проспериращата агенция ЕВРОМОДЕЛС снощи в клуб Ескейп.

Тя събра рекорден брой гласове, дадени й от журито, съставено от 14 водещи български медии. Кристалната короната, изработена от SSG бе положена върху главата на победителката от собственикът на агенцията Стилян Чомаковски.
  
  Хубавици с ръст над 175 см. дефилираха с тоалети на Хеллена Колекшън, бански Холивуд стайл, официалните рокли на Проновиас в съчетание с луксозните бижута SSG. Събитието презентира и новия луксозен сайт на агенцията, обявен за най-скъпия у нас с цена над 10 хиляди лева.
  Водещи на вечерта бяха светската журналистка Нина Никол и д-р Станимир Хасърджиев. Блондинката бе ослепителна на сцената в роклите, подарък й за имения ден. Тюркоазената с марка “Мануел Мота” бе дар от Стилян Чомаковски, а графитената - от представителката на “Брайдъл фешън” за България Анелия Петкова.
  
  За празника на ЕВРОМОДЕЛС на декорираната от модна къща Принцес сцена пяха Цецо Елвиса, Катина от група Дартс и фолклорната звезда Поли Паскова. Бившата баскетболна шампионка се включи и в благотворителния търг на партито, в подкрепа на борбата с рак на гърдата и закупуването на мамограф. Нейният ръчно бродиран гоблен, изработен за цели 6 месеца, доведе до истинска битка в наддаванията на ВИП-гостите. Цената му стигна до 1600 лв. Атракция на вечерта бе Христо Сираков, който наддаваше за балетната рокля на топмодела и Лейди България Цвети Разложка, но приятелката му Зара даде повече от него. Собственикът на агенцията Стилиян Чомаковски се пребори за годишен хороскоп на астроложката Оксана Станчева, а Даниел от Биг брадър 4 отвоюва лимитираната серия добавки на Митьо Крика. Собственикът на детски кът „Сървайвър” в ЦУМ Пламен Данаилов купи късметлийското слонче на звездата от „Сървайвър” Цвети Разложка, а съпругът на Поли Паскова наддаде за албума на колежката й Андреа „Огън в кръвта” с автограф от звездата. Богаташите шумно наддаваха и за антикварния фотоапарат, дарен за каузата от дизайнерките Краси и Ани Стефанови. Общо от търга бяха събрани 3050 лева, които ще бъдат дарени на пловдивска клиника.
  На финала моделите изпълниха “Happy Birthday” акапелно по повод 2-рия рожден ден на агенцията и разрязаха тортата с розова панделка, изработена от “Двете фукли” и подкрепяща благотворителната инициатива на агенцията.  erogance.eu

 


Сходни връзки

Мис Снежна Кралица 2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.90 секунди