изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:52 EEST
ЗАДЪРЖАХА ТРИМА С НАРКОТИЦИ    
Ред и сигурностДвама мъже - А. В. /27/ от Търговище и Д. К. /20/ от Добрич, са установени и задържани на 15 декември, при проведена в село Кранево специализирана полицейска операция от служители на РПУ - Албена, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В квартира в Кранево, в която живеел А. В., е открита и иззета суха тревна маса с приблизително тегло около 3 килограма. В обитаваното от Д. К. жилище пък са намерени около 200 грама. При направените впоследствие полеви тестове е установено, че става дума за канабис.
На същата дата в района на село Оброчище служители на полицейското управление в Албена спипали още един мъж - К. К. /20/ от селото, също с наркотици. Открито и иззето е бяло прахообразно вещество с приблизително тегло два грама, което при полевото тестване реагира на амфетамин.
Активната работа на полицията по изясняването на трите случая продължава. Тримата младежи са задържани за срок от 24 часа в РПУ - Албена. Образувани са досъдебни производства. НДТ
 


Сходни връзки

ЗАДЪРЖАХА ТРИМА С НАРКОТИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди