изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:30 EEST
ПЕСНИ И СКЕЧОВЕ ВНЕСОХА КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ В ПСИХОДИСПАНСЕРА    
НовиниС невероятно коледно парти част от пациентите на психодиспансера зарадваха събратята си по съдба. На тържеството присъстваха мъже и жени от всички отделения, лекари, техни гости и приятели.

Група мъже и жени представиха кратка музикално-хумористична програма, с която развеселиха присъстващите. Майсторски изпълнения на песните на Лили Иванова и емблематичната "Бургаски вечери" на група "Тоника" представиха самородните таланти. Накрая всички заедно изпълниха под съпровода на акордеон "Тиха нощ, свята нощ". И както си му е редът - за здраве бе сурвакана ръководителката на Психодиспансера д-р Новоселска, като пожеланието към нея гласеше: "Сурва, сурва година, за психодиспансера блага дума, пет звезди и безброй пари. Нека бъдем по-добри и проектът да върви!". Д-р Новоселска от своя страна поздрави пациентите, като сподели, че искрено се радва, че те се чувстват по-добре. Пожела на всички да се виждат по-рядко, но допълни, че са винаги готови да посрещат хората, които имат нужда от утеха и подкрепа в труден момент. Всеки от изпълнителите получи символичен подарък. Тържеството продължи с богата почерпка, викторина, танци, игри и много подаръци и изненади.
 


Сходни връзки

ПЕСНИ И СКЕЧОВЕ ВНЕСОХА КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ В ПСИХОДИСПАНСЕРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди