изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 03:25 EEST
Недялко Момата признал за още 2 убийства?    
Ред и сигурност
Соченият за убиец на семейство Бейтула - Недялко Димитров–Момата, е затрил още двама души, подозират криминалисти от Стара Загора.


Това пише регионалното издание "Новинар юг", цитирано от Нaskovo.net.
След залавянето му полицаите открили сходен почерк при убийството на черешовия бос от Казанлък Тотьо Тотев (виж линка) и пенсионера Беньо Кръстев от гълъбовското село Мусачево. Чака се балистична експертиза, която да потвърди или отхвърли версията на ченгетата.
При разпит пред съдията в Хасковския окръжен съд убиецът си е признал и за другите убийства, съобщава БЛИЦ. Вероятно поради зловещите признания на убиеца в съдебната зала не бяха допуснати журналисти. От прокуратурата отказаха подробности от съдебното заседание.
27-годишният Бейтула Юсеинов беше застрелян с два куршума на място, а съпругата му Неврие тежко ранена и впоследствие почина в пловдивска болница. За бруталното престъпление на 2 декември вече бяха арестувани двама мъже - извършителят Недялко и 19-годишният му съучастник. Оказа се, че двамата са смятали, че младото семейство, което имало бизнес с коли, има пари.
Недялко Димитров има 16 присъди и около 20 криминални регистрации. Последната присъда си е излежал в началото на тази година. Той е осъждан предимно за кражби и противозаконни отнемания на автомобили.  www.dir.bg
 
Преглед на печата - 4 декември
 
Екзекуторът- гей с 16 присъди- челното заглавие на "Новинар юг" днес. Недялко Момата се залюбил в пандиза с другия закопчан за разстрела в Димитровград. Вчера с прокурорско постановление Недялко Димитров е оставен в ареста за 72 часа. Той е заподозрян за убийството на Бейтула Махмуд и съпругата му Неврие в Димитровград. 

Лекари от центровете за спешна медицинска помощ бичат 12 часа с по 2 лева за храна, е темата на водещата публикация. Един дюнер струва толкова, как ще караме гладни на дежурство, чудят се шофьори на линейки.

Днес южна пролет в Хасково – 23 градуса – друг акцент от първа страница на вестника. Над 23 градуса се очаква да достигнат днес температурите в областния град.

Шефът на Калотина поема свиленградската митница? – следващо заглавие-въпрос. Според информация на вестника, новият началник на митница Свиленград най-вероятно ще бъде Филип Александров, досегашен шеф на митнически пункт Калотина.

Другите акценти в броя днес: Само по 29 лева месечно за инвалид в региона. Димитър Беремски със "Златно перо", отказва да го вземе публично. Григор Димитров № 1 на Хасково за 2008-а?

Паника в Хасково заради земетръс, отчита челно "Хасковска Марица". Мъж напуснал апартамента си на 10-ия етаж, скитал в мъглата цял следобед. “Партенката” пусната в София, няма регистриран трус в региона, уточнява подзаглавие.

Закриват и откриват дом “Асен Златаров” за ден, съобщава следващо заглавие. Няма официално внесено предложение за закриване на дома, казват от пресцентъра на Агенцията за закрила на детето, по повод спекулациите около бъдещето на социалното заведение в Хасково.

Фирми във война за 189000 лева от цепениците- голямото заглавие от първа страница. Лицензираните 4 дружества за добив на дърва по селата в Хасково секат 27000 кубика, печалбата е средно по 7 лева.

Лекари и пациенти заедно бягат от болницата в Хасково, е голямото заглавие на седма страница. Хасковската лечебница може да стане добре поддържан склад за апаратура, ако тенденцията на обезкървяване продължи. Хасковлии предпочитат Пловдив и София за елементарни интервенции. 1 200 бебета са родени в града за година, стотици други са изплакали в частни клиники в страната.

haskovo.info

 


Сходни връзки

Недялко Момата признал за още 2 убийства? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди