изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:22 EEST
Пребитият във Варна Кочо Мучев е със счупен череп и тежки контузии по краката    
Ред и сигурностВарна. Изпълнителният директор на хотел "Черно море" Кочо Мучев, който бе пребит рано тази сутрин на ул. "Хан Крум", е със счупен череп, разкъсни рани по главата и тежки контузии по краката. Това съобщи за радио "Фокус" - Варна Мая Рашева, директор на Центъра за спешна медицинска помощ.

По думите на Рашева засега не е ясно дали има реална опасност за живота на Мучев. Той е приет в Шокова зала на МБАЛ "Св. Анна", където специалистите полагат грижи за неговото възстановяване.
Сигналът в Спешния център е бил подаден малко преди 9.00 часа тази сутрин.
Десислава СТОЯНОВА

Пребиха изпълнителния директор на хотел "Черно море" във Варна
19 декември 2008 | 13:48 | Агенция "Фокус"
Варна. Кочо Мучев, изпълнителен директор на хотел "Черно море", е бил намерен пребит малко след 9.40 часа тази сутрин на улица "Хан Крум" във Варна. Това съобщи за радио "Фокус" - Варна Жени Жейнова- говорител на Областна дирекция "Полиция". След подадения сигнал веднага на мястото на инцидента са пристигнали два полицейски екипа и екип на Спешна медицинска помощ. Мучев е бил намерен в безпомощно състояние, но е бил адекватен. Приет е в Многопрофилна болница "Св. Анна" с тежки травми по цялото тяло.
По думите на Жейнова по случая е направен първоначален оглед. Работата на ОДП за разкриване на престъплението продължава.
Нели ДЕРАЛИ

Собственикът на ”Черно море” е нападнат само от един мъж
Сн.: www.chernomorebg.com Фото галерия 
Пребиха с чукове собственика на х-л ”Черно море”
19 декември 2008 / News.dir.bg
Собственикът и изпълнителен директор на варненския хотел „Черно море” Кочо Мучев е бил пребит с чукове.
Инцидентът е станал около 10 часа на ул. „Хан Крум” – на метри от сградата на Областната дирекция на полицията във Варна, съобщи "Днес +".
Сигналът за престъплението е подаден от полицай, който случайно е намерил пострадалия в безпомощно състояние, съобщи Дарик. Нападателят е бил сравнително дребен, със спортна фигура. В резултат на побоя Мучев е със счупен череп, разкъсни рани по главата и тежки контузии по краката. Той е настанен в реанимацията на МБАЛ „Св. Анна” и му предстои тежка операция.
Новината беше потвърдена от началника на отдел "Противодействие на престъпността и превенция" в ОДП–Варна комисар Тодор Иванчев. Той допълни, че в момента се работи по случая, но отказа да даде повече подробности за инцидента.
На 10 ноември 2004 г. по същия начин беше пребит и кметът на варненското село Аврен Красимир Тодоров, припомни БГНЕС. Той беше нападнат пред дома си от двама мъже с чукове около 7,20 ч. сутринта на ул. “Марин Дринов” във Варна, докато е изчаквал пристигането на служебния си автомоби.
По-рано днес от МВР съобщиха за друг побой, станал в Перник. Охранители на дискотека са пребили петима младежи и бащата на единия от тях.
 


Сходни връзки

Пребитият във Варна Кочо Мучев е със счупен череп и тежки контузии по краката | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди