изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 02:26 EEST
Волен Сидеров: Няма да управляваме с ГЕРБ    
Политика София. Няма да управляваме с ГЕРБ, която ще е една от първите три партии, заедно с нас и БСП. Това каза лидерът на „Атака” Волен Сидеров преди началото на ІV-ия Национален сбор на партия „Атака”, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Сидеров обясни, че причината за това е, че все още не е ясно - какво управление иска ГЕРБ. От партията на Бойко Борисов не са представили актуална визия за развитието на страната.


„Ако ГЕРБ искат да сме една ориенталска държава, в която да се строят всеки ден нови джамии, няма да управляваме с тях. Ако искат да сме една латиноамериканска държава с 5% богаташи и 90% бедняци, няма да управляваме с тях. ГЕРБ трябва да заявят в чий интерес работят,” заяви Сидеров.
Той обясни, че „Атака” е единствената партия, която реално е поискала да свали настоящото управление и обвини останалите опозиционни лидери, че те не са свършили нищо. Според Сидеров те подпомагат и подкрепят сегашното управление.
Десислава АНТОВА
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: Няма да управляваме с ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди