изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:28 EEST
Бизнесмен насъска ротвайлера си по инспектори    
Новини Собственик на цех за производство на дребни сладки във варненско село насъска ротвайлер срещу представители на Инспекцията по труда, начело с директора Иван Иванов.

Това съобщи самият той, цитиран от БГНЕС.
Иванов и екипът му отишли да проверят цеха по сигнал на работничка, която, плачейки по телефона, заявила, че началникът й държи нея и колегите й заключени на работното им място. Когато инспекторите пристигнали на мястото с полиция, никой не бил допуснат до обекта. Работниците наистина били заключени в цеха.
Собственикът е глобен за неоказано съдействие на контролния орган. Размерът на санкцията все още не е определен от мен уточни Иван Иванов, но ще е в размер от 4000 до 10 000 лв. Директорът на Инспекцията по труда каза още, че на пръв поглед хигиената в цеха е била изключително занижена, а към момента на проверката работодателят не е имал сключен трудов договор с нито един от подчинените си.
По-късно пред контролните органи бизнесменът заявил, че цялата продукция е предназначена за кучето. Неговото име, както и това на фирмата, не се съобщават. dir.bg
 


Сходни връзки

Бизнесмен насъска ротвайлера си по инспектори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди