изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:03 EEST
През изминалото денонощиe на територията на ОД на МВР – гр. Добрич, са регистрирани три престъпления и произшествия    
Ред и сигурност73 – годишен водач е ударил две деца от гр. Добрич - 7-годишно момче и 8-годишно момиче 

В ранните часове на 23 декември 2008 година, във Второ РУ на МВР – Добрич е получено съобщение за това, че неизвестно лице, чрез взлом е влязло в магазин, намиращ се на територията на с.Стефан Караджа, община Добричка и е извършило кражба на цигари, ваучери и парична сума от около 15 лева.

По случая рабатят служители на Второ РУ на МВР – Добрич. Провеждат оперативно – издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние.

Образувано е досъдебно производство.

 

След проведени оперативно – издирвателни мероприятия, организирани от служители на сектор “Криминална полиция” при Първо РУ на МВР – Добрич е установен 18 – годишен жител на община Добричка, с инициали А.Н., обявен за общодържавно издирване.

Лицето се издирвало от служителите на полицията във връзка с досъдебно производство.

Предаден е на съответния разследващ полицай.

 

         Седем пътно - транспортно произшествия са регистрирани през изминалото денонощиe на територията на област Добрич. Пътните инциденти са станали в гр.Добрич/5/ и на територията на общините Ген.Тошево/1/ и Шабла/1/.

 

            На 22 декември 2008 година, около 17.20 часа, в района на кръстовището на бул.”Русия” и ул.”Гоце Делчев” в гр.Добрич е възникнала пътно – транспортно при което лек автомобил”Нисан”, управляван от 73 – годишен водач от гр.Добрич, е ударил две деца от гр.Добрич, а именно седем годишно момче и осем годишно момиче.  Децата са отведени в ЦСМП – Добрич, където е установено, че момчето е с травма в областта на глава. Настанено е в отделението по Неврохирургия при МБАЛ – Добрич. Няма опасност за живота му. Осем годишното момиче е получило охлузни наранявания в областта на лявата ръка и десния крак. След медицински преглед момичето е освободено от здравното заведение. Цифровият индикатор на техническото средство, с което е изпробван водача на автомобила за употреба на алкохол е отчел отрицателен  резулт.

            На лицето управлявало автомобила е съставен акт.

 

През денонощието звената на “Пожарна безопасност и спасяване” при ОД на МВР - гр. Добрич,   са участвали в гасенето на два   пожара в гр.Добрич и на територията на община Добричка.

 

На 22 декември 2008 година, около 14.28 часа, в “Пожарна безопасност и спасяване” – гр.Добрич е получено съобщение за възникнал пожар в частно жилище в с.Драганово, община Добричка.

Пожарът е локализиран и потушен от дежурен  екип на Втора РС”ПБС” –Добрич. В резултат на пожара са унищожени около 5 кв.метра от покрива на сградата. Жилището е спасено.

Пожарът е предизвикан от строителна неизпрвност  в комина на сградата..

 

      

 

 

23 декември 2008г.                                                          ОД на МВР - Добрич

 


Сходни връзки

През изминалото денонощиe на територията на ОД на МВР – гр. Добрич, са регистрирани три престъпления и произшествия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди