изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:41 EEST
2009 - ГОДИНА НА БИКА    
Хороскоп

БИКЪТ И ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ДРУГИТЕ ЗНАЦИ НА КИТАЙСКИЯ ЗОДИАК

Според китайския хороскоп, всяка година протича под знака на едно от 12 животни. Тази 2009 година ще протече под знака на земния бик, който ще смени жълтия плъх. Самото название "Година на Земния бик" говори, че това ще бъде година на майката Земя. Това ще бъде година на плодотворния труд, който често ще е упорит. Според астрологията, Новата 2009 година ще настъпи на 29 януари



 

 

. През тази година може да ни се струва, че всичко се получава бавно и трудно. Но помнете, всички трудолюбиви хора, макар и бавно, с увереност достигат поставените цели. Ако се трудите упорито, ще получите неочакван материален подарък. Тази година няма да търпи мързеливците и тарикатите. При посрещането на годината на бика се постарайте на масата ви да няма телешко, за да не го обидите. Не прекалявайте с ярките и странни тоалети, облеклото ви трябва да бъде скромно и стилно.

Бикове са всички, родени през годините 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009. Като всички останали представители на дванадесетте символа в източната астрология и този знак има своите специфични характеристики.

Търпелив и мълчалив, сдържан и уравновесен, точен и методичен, Бикът крие оригинален ум под малко селска външност. Има дарбата да предизвиква откровеност у хората. Обича самотата. Гневът му се проявява рядко, но за сметка на това е ужасен. За предпочитане е да не му оказвате съпротива в такъв момент, защото може да бъде опасен. Типично за Бика е да бъде началник, той не обича празните приказки, но може да бъде красноречив, ако е крайно необходимо. Родените в годината на бика ненавиждат нововъведенията, които могат да разколебаят спокойното им състояние. Те са властни и привърженици на условностите и традицията.

На жените, родени в годината на бика, може да се разчита, но от тях не очаквайте смелост или фантазия и в живота, и в облеклото.

Родените в годината на бика са работяги, които успяват да осигурят благополучие на семейството си. Предпочитат свободните професии. Ловки са и в интелектуален, и във физически аспект, могат да бъдат добри ръководители. Особено им се удава работата на село. В търговията и обществените отношения се ориентират трудно. Ако извършват работа, свързана с пътуване в командировки,  бързо губят равновесие и здравето им се влошава.

Жената Бик е идеална домакиня. Внимателна съпруга, която често става глава на семейството.

За съжаление, бикът рядко бива разбиран от останалите хора. Той обича семейството си и се гордее с децата си. Упражнява властта си без компромиси, но винаги е способен на жертви. 

Бикът се отнася към любовта като към любезна шега. Той може да бъде предан, нежен, чувствителен, но никога не става романтик. Презира флиртуването и бурната страст. Материалистичното му отношение към живота често става причина за много, в това число и съпружески, огорчения.

Родените в годината на бика не ревнуват своя семеен партньор, за тях съпружеската вярност е висш прерогатив. За тях е идеален брак с хора родени в годината на петела, получава се съгласие между консерватори. Удачни са връзките с хора, родени в годината на плъха, змията и маймуната. Трябва да внимават при контакти с Коза.

Родените през зимата в годината на бика са по-големи късметлии - ще работят по-малко. Тези, които са родени през лятото, ги чакат години усърден труд.

С ПЕТЕЛА Бикът има идеален брак. И двамата са домашни животни, и двамата са интелектуалци, които прекрасно се разбират. Бикът снизходително прощава склонността за перчене на петела, а Петелът охотно се храни от щедрите бичи ясли.

Бикът е далеч неравнодушен към ПЛЪХА, който напълно го устройва както с маниерите си, така и със своя темперамент. Що се отнася до душевните качества, то той високо цени чувствата на Плъха към него. Затова го покровителства и се стреми да го защити и затова те двамата могат да образуват прекрасен и дългосрочен съюз.

СЪС СВОЯ ЗНАК БИКЪТ има стабилен съюз, макар и не блестящ с особено бурни изблици на страст, но за сметка на това - мирен, спокоен и дълговечен. Трябва само (неговата съпруга) да има притеснение да не бъде внезапно обхваната половинката от изблици на страст към някоя млада представителка на Плъха или Кокошчица, защото в спокойното русло на семейния живот изведнъж може да се появят пукнатини.

С МАЙМУНАТА Бикът може да има бурен роман със съмнително продължение, доколко Бикът едва ли би бил в състояние дълго да изтърпи маймунската насмешка и разните нейни похождения. Въобще, ще му се наложи да употреби огромно количество изобретателност и находчивост, за да задържи такава непостоянна спътница.

С ОВЦАТА Бикът едва ли би живял, като се има предвид нейния жив, вятърничав и непостоянен характер.

СЪС ЗМИЯТА съюзът би бил хармоничен, ако на Бика му достигне флегматизъм да понесе нейните забежки, изневери и непостоянство на характера.

КОТАРАКЪТ иронизира Бика и е сложно даже да си представим, че биха се разбрали, а не да имат сходни "спътници в живота".

Неизвестно с какво са се хранели ДРАКОНИТЕ, когато още са живеели на нашата грешна планета, но има подозрение, че това е било говеждото и затова Бикът не им прощава. За фееричния и горд Дракон Бикът е твърде земно и грубо същество. Тяхното взаимно неразбиране прокарва във взаимоотношенията им дълбока пропаст.

Непримиримата вражда на Бика с ТИГЪРА започва от момента на поява на Тигъра в ареала на Бика и завършва с неговото изчезване. Даже, ако майката на Бика има биче в годината на Тигъра, то конфликтът между двете поколения е до тогава, докато младият потомък не напусне семейството.

Със СВИНЯТА съюзът е проблемен и безрадостен: двамата чувстват себе си неуютно в един обор, винаги са недоволни един от друг и винаги се разделят с облекчение. Тогава струва ли си да се събират?

 

По материали от Интернет

 


Сходни връзки

2009 - ГОДИНА НА БИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди