изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:42 EEST
Манчестър Юнайтед победи Стоук с 1:0, Бербатов с решителна асистенция    
СпортСтоук. Манчестър Юнайтед постигна 10-ата си победа от началото на сезона в английската Висша лига, след като в днешния 19-и кръг успя да победи като гост тима на Стоук Сити с 1:0. Единственото попадение бе дело на Карлос Тевес в 83-ата минута, а с основна заслуга за него бе появилият се на терена в 62-ата минута Димитър Бербатов, който майсторски преодоля защитник в наказателното поле и намери аржентинеца на удобна позиция пред вратата.

През първата част двата отбора почти не създадоха чисти положения пред вратите. Въпреки че владееха топката в по-големи периоди от двубоя, гостите от Манчестър не успяваха да създадат чисти положения. Домакините извършваха чести фаулове в своята половина, а от тях Райън Гигс и Кристиано Роналдо не съумяха да се възползват. В 25-ата минута Уейн Рууни имаше добра възможност, но ударът му бе спасен от Сьоренсен. Втората част започна с натиск на „червените дяволи”, удари на Карлос Тевес и отново на Рууни бяха блокирани от играчите на Стоук, които се бяха организирали добре непосредствено пред вратата си. В 57-ата минута Рикардо Фулър отправи опасен удар към Ван дер Саар, който обаче изби умело. В 63-ата минута на терена се появи Димитър Бербатов, който замени Джон О`Шей. Малко след това домакините останаха с човек по-малко, след като Анди Уилкинсън бе изгонен за грубо нарушение срещу Кристиано Роналдо. Въпреки предимството си Юнайтед почти не създаваше положения, а Димитър Бербатов се отличи с неточен удар с глава. Така се стигна до 83-ата минута, когато българският национал умело се измъкна в наказателното поле и намери връхлитащия Карлос Тевес, който донесе успеха на тима.
С тази си победа тимът на Алекс Фъргюсън събра 35 точки и временно се изкачи на 3 позиция с мач по-малко от лидера Ливърпул, който има 39.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Манчестър Юнайтед победи Стоук с 1:0, Бербатов с решителна асистенция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди