изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:47 EEST
Тримата загинали при тежката катастрофа са от Самоков    
Ред и сигурностСамоков. Тримата загинали при тежката катастрофа са от Самоков, а катастрофиралата кола продължава да стои на пътя, предаде репортер на Национална радиоверига “Фокус” . Раненият, според очевидци, е бил в адекватно състояние с повърхностни рани. Първоначално е бил откаран в болницата в Самоков, а после вероятно е транспортиран в София

Катастрофиралият автомобил, заедно с телата на загиналите, продължава да прегражда пътя. Изчаква се екип на служба “Тежки произшествия” от София.
По първоначални сведения, на непрекъсната линия е бил направен опит за изпреварване, при който автомобилът се е врязал челно в автобуса. Не е известно кога ще бъде възстановено движението по пътя Боровец - Самоков. Обходният маршрут е от Самоков, през Бели Искър, до Боровец. Пътят е в добро състояние до Бели Искър, а в останалата част от обходния маршрут току-що е приключило опесъчаването и обработването на пътното платно. Въпреки това обаче пътните служби предупреждават, че трасето е трудно за преминаване от неопитни шофьори.
В момента на пътя Боровец – Самоков са се образували дълги колони от автомобили и автобуси, пълни с туристи . Персоналът на курорта Боровец се придвижва пеша към работните си места.
Чавдар СТЕФАНОВ
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Тримата загинали при тежката катастрофа са от Самоков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди