изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:14 EEST
Футбол: Манчестър Юнайтед победи Мидълзбро с 1:0 след гол на Бербатов    
Спорт Манчестър. Манчестър Юнайтед победи Мидълзбро с 1:0 в среща от 20-ия кръг на английската Висша лига. Мачът се игра на стадион „Олд Трафърд”, а голът за Юнайтед реализира капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов.


През първото полувреме Юнайтед бе по-добрият отбор на терена, като пропуски пред вратата на Търнбул направиха Роналдо, Карик, Рууни, Видич и Рафаел.
През втората част нещата на терена не се промениха и в 69-ата минута Бербатов се възползва от центриране на Карик и разбъркване в наказателното поле на Мидълзбро, за да направи безпомощен Търнбул за 1:0. Toва бе 3-и гол за Бербатов във Висшата лига от началото на сезона.След гола отлични възможности се откриха пред Парк и Роналдо, но резултатът остана непроменен до края.
След този успех тимът на Юнайтед заема 3-о място в класирането с 38 точки, докато Мидълзбро са 17-и с 20. Тимът на сър Алекс Фъргюсън има и два мача по-малко от първия Ливърпул (45 точки) и втория Челси (42 точки).  Агенция "Фокус"

Световните медии за победния гол на Бербатов в мача на Манчестър Юнайтед срещу Мидълзбро (ОБЗОР)
30 декември 2008 | 08:18 | Агенция "Фокус"
Манчестър. Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изрази задоволството си от победата с 1:0 над Мидълзбро в среща от шампионата на Англия. Бербатов отбеляза решителното попадение и разкри пред официалния сайт на клуба, че е сложил край на най-лошата седмица в кариерата си.
"Това беше една много важна победа за нас. Радвам се, че приключихме така, тъй като изминалите дни бяха много тежки за мен. Разболях се и не можах да играе на Световното клубно първенство, но вече всичко е наред.В края, срещу Мидълзбро, можех да вкарам още един гол, но и този бе достатъчен за трите точки. В момента отново сме там, където трябва да бъдем, сред лидерите в класирането. Имаме две срещи по-малко и смятам, че всичко е в наши ръце. Аз имам още какво да покажа и ще направя всичко възможно да помагам на съотборниците си", заяви Бербатов.
Манчестър Юнайтед постигна важна победа с 1:0 в срещата си с Мидълзбро от английската Висша лига, пише италианският вестник "Газета дело Спорт". Изданието отбелязва по-добрата игра на Юнайтед и защитните опитни на Мидълзбро, които са играли с "висок дух".
Трите точки от този мач бяха скъпоценни за Юнайтед, с което тимът запази шансовете си за титлата, коментира вестникът.
Гол на Димитър Бербатов донесе победата на Манчестър Юнайтед с 1:0 над Мидълзбро в среща от 20-ия кръг на шампионата на Англия, пише испанският вестник "Ас".
Това помогна на тима сър Алекс Фъргюсън да остане в борбата за титлата, коментира изданието. Манчестър Юнайтед е на трета позиция в класирането, на седем точки от лидера Ливърпул, но с два мача по-малко.
„Бербатов донесе новогодишни усмивки в Манчестър”, съобщава световната агенция AФП. Димитър Бербатов донесе победата на Манчестър Юнайтед над Мидълзбро с 1:0 в среща от Висшата лига на Англия. Дошлият през лятото от Тотнъм нападател се разписа с хубав изстрел в 69-ата минута на мача и по този начин доближи още по-близо своя тим до Ливърпул и Челси в челото на временното класиране. Освен това отборът на Юнайтед вече в 7-и мач от Премиершип не е допуснал гол в своята врата.

 


Сходни връзки

Футбол: Манчестър Юнайтед победи Мидълзбро с 1:0 след гол на Бербатов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди