изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:51 EEST
Пророчицата Клео Патра: Сърбия протекторат, Македония един ден поделена    
Любопитно Балканската пророчица Клео Патра не е оптимист за Сърбия през 2009 година.

“Сърбия още девет години ще се мъчи и ще страда, ще преминава през различни проблеми, защото върху нея има проклятие, от което си патим от векове”, казва пророчицата пред сръбския вестник “Правда”.
Запитана какво ще се случи с територията на Сърбия, Клео Патра казва: “Повтарям своето пророчество: Сърбия ще бъде много, много малка страна. Косово отдавна го изгубихме, само една част от Косово ще има /специален/ статут като този на Бръчко в Босна. Сърбия в скоро време ще стане протекторат, ще останем без Войводина, но спокойно, ще има проблеми със Санджак”, казва пророчицата.
През октомври 2008 г. пък за македонския вестник “Вест” пророчицата Клео Патра каза, че има опасност от разпадане на Македония. Според нея Македония с това си име няма да бъде призната нито в ЕС, нито в НАТО. “Ще се добави нещо отпред или отзад. Не знам дали ще бъде Нова Македония, Горна Македония или нещо ще бъде изменено и допълнено. Но това не е важно. Важното е, че не бива да се стига до война и разпад на Македония, макар че това я заплашва всеки един момент. Искаме или не искаме да признаем, опасност от разпадане на Македония съществува”, казва Клео Патра. “Един ден Македония със сигурност ще бъде поделена. Въпреки че ще влезе в НАТО, но не като Македония”, казва още пророчицата.
Запитана кого вижда на власт в Сърбия през 2009 г., за “Правда” тя казва: “Проблемът е в това, че не виждам никого. Ни виждам изобщо човека, който може да води държавата. А ни трябва невропсихиатър начело на държавата, за да запази менталното ни здраве. Когато казах това преди четири години, всички ме нападнаха и казаха, че правя народа луд, а аз казах, че ни трябва, за да ни съхрани”. /БЛИЦ

 


Сходни връзки

Пророчицата Клео Патра: Сърбия протекторат, Македония един ден поделена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди