изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:39 EEST
НОВО ОКОЛО СИТУАЦИЯТА С ГАЗА В ДОБРИЧ    
НовиниОбщина Добрич информира гражданите, че поради намаляване на работното налягане на горивото по газопроводната мрежа от ЧТК са предприели стъпки за спиране на газоподаването към големите промишлени обекти в Добрич. 


Община Добрич апелира към битовите абонати по възможност да преминат към алтернативни горива, за да може да бъде осигурено нормалното газоподаване в социалната система. Издадена е заповед за осигуряване на дежурни екипи във всички учебни и социални заведения и извършване на денонощни наблюдения на отоплителните инсталации. При необходимост ще се премине към източване на водните  инсталации. В момента в Община Добрич се събира последна информация за реалната ситуация в детските, учебните и социални заведения за вземане на адекватни решения.
За всички следващи действия гражданите на Добрич ще бъдат информирани своевременно.                        
 


Сходни връзки

НОВО ОКОЛО СИТУАЦИЯТА С ГАЗА В ДОБРИЧ | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НОВО ОКОЛО СИТУАЦИЯТА С ГАЗА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-06 @ 19:39 EET

ПО-НЕЖНО ЛИ ДА СЕ ИЗРАЗЯВАМЕ? КАКВИ СА, СЛЕД КАТО БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ СПИРАТ ГАЗА? ЗА РУСИЯ СТАВА РЕЧ!

НОВО ОКОЛО СИТУАЦИЯТА С ГАЗА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-06 @ 19:42 EET

ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ: САНКЦИОНИРАТ ЗА НЕЗЕЦЕНЗУРНИ ИЗРАЗИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОЛЕМИЯ БРАТ КОЙТО ОТНОВО НИ ПРЕЦАКА!

НОВО ОКОЛО СИТУАЦИЯТА С ГАЗА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-07 @ 00:35 EET
ami da,as sam potresena ot taq post1pka!kak moje to4no sa BG da spr1t gasta.uj bqha na6i bratu6ki.as jiveq v Germaniq  ,ama tam nqma problem.Rusiq kasa ,4e 6e dostavq ,direktno,gas sa Germaniq,ako trqbva.tuka vsi4ko e spokoino sasega.kak moje Germaniq da e po vajna   ot BG.Nali  rusnazite  bqha s nas?Tova ne go o4akvah.Bqh sigurna 4e sa nas gas 6e ima vinagi.Vremenata  sa se promenili navqrno!Misleh si  4e moje sa vsi4ki strani da nqma gas,no sa BG.....Vr1skata ni  be6e vajna kato sl1nzeto i v1sduha.j Jalko sa dezata ,koito 6e treperqt i sa bolnite.Nadqvam se, 4e v BG,jivota se e promenil,i na6ite politizi 6e se spravqt s slojnata situaziq!
НОВО ОКОЛО СИТУАЦИЯТА С ГАЗА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-07 @ 05:13 EET
Може да сме потресени колкото си искаме, особено ако сме в Германия, но ние, т.е. България продаде оръжие на Грузия през лятото на 2008г. Тогава показахме, че не сме братушки на руснаците. Четете и Захари Стоянов.
НОВО ОКОЛО СИТУАЦИЯТА С ГАЗА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-10 @ 09:44 EET

Цялата работа е по-дълбока - съотношение долар - евро - благородни метали; световна финансова криза и назряваща световна ресурсна криза. Да сте чували нещо за изчерпаеми природни ресурси?


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди