изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 09:26 EEST
СПРЯХА ГАЗА НА ОБЩИНСКИТЕ ОБЕКТИ В ДОБРИЧ    
НовиниВ сградата на кметството без газ, не разрешават и ток, общинари си пускат отпуск

В петък по обяд бе напълно спряно подаването на газ към общинските обекти в Добрич. Изключение правят само двата диагностично-консултативни центъра и психодиспансера. Заповедта за това бе на техническия директор на доставчика на газ за Добрич ЧТК АД инж. Здравко Станчев. Тя предвижда още битовите обекти, които още не са се самоизключили, да останат със захранване. Причина за заповедта е фактът, че въпреки двукратните писмени и телефонни искания от ЧТК към "Булгартрансгаз" за увеличаване на подаването количество газ към Добрич с оглед да се поддържа отоплението на общинските обекти не е удовлетворено. В резултат на това налягането е стигнало до 350 милибара.  В петък за целия град Добрич бе отпуснат лимит от 1600 куб м. на час газ. В града на газ са 2500 битови абоната и около 400 частни и обществени обекта.       
Във връзка с писмено уведомление на МИЕ за събиране на информация за отражението на кризата върху реалната икономика, получено по електронна поща на 7.01.2009 г. Общински съвет за сигурност и управление при кризи информира, че на страницата на Община град Добрич www.dobrich.bg е поместена стандартизирана таблица, която може да бъде изтеглена от всички потребители. МИЕ призовава и умолява всички потребители на газ, с изключение на битовите потребители, ежедневно до 11 часа да предоставят по електронен път информация, съгласно стандартизираната таблица.
С цел получаването на обективна информация за отражението на кризата е необходимо всички потребители на газ на територията на Община град Добрич да предоставят исканите данни в реални измерения, ежедневно до указания час.
Без ток е и сградата на кметството. НДТ научи, че кметът не разрешава и отопление на ток, за да не възникне проблем от претоварване на елмрежата. Поради това е била дадена възможност на общинските служители, които желаят, да си пуснат отпуск от събота.
 


Сходни връзки

СПРЯХА ГАЗА НА ОБЩИНСКИТЕ ОБЕКТИ В ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СПРЯХА ГАЗА НА ОБЩИНСКИТЕ ОБЕКТИ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-12 @ 20:48 EET
Големи овце са моите сънародници и съграждани! Добре, че не съм в родната си страна! Как така, ще излизат в отпуск????????? Да не са спрели газа те????????????? ПЪЛНА ЛУДНИЦА!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди