изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:26 EEST
7 ШКОЛА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА В ГАЗОВА ВАКАНЦИЯ    
ОбразованиеДнес възпитаниците и учителите на седем от училищата в града продължават да са в газова ваканция, съобщи за НДТ шефът на регионалния образователен инспекторат Рина Иванова. Без учебни занятия са учениците в ОУ "Христо Ботев", "Н. Вапцаров", "Хр. Смирненски", както СОУ "Л. Каравелов", "Д. Талев", "Кл. Охридски" и Хуманитарна гимназия.

Готовност да възстановят учебния процес от 14 януари са заявили директорите на "Хан Аспарух" и "Отец Паисий". Вчера след обяд все още не бе ясно дали професионалната гимназия по елетротехника и механотехника ще решат възникналия проблем - оказало се, че варелът им за нафта е пробит и зареденото гориво изтича, допълни още Р. Иванова. "На двусменен режим с намалени часове при нужда от днес ще работят училищата "Й. Йовков", "Д. Габе" и "Бачо Киро", като в тези училищата отоплението ще е на ток и ще се ползват за учебния процес предимно южните стаи" - каза още Р. Иванова. Всички останали 15 общински училища заедно с професионалните гимназии в Добрич и Генерал Тошево от днес провеждат нормален учебен процес, добави още началникът на инспектора. Тя поясни още, че към момента има резерв учебно време, като там където се наложи ще се премине към преструктуриране на учебния материал.
 


Сходни връзки

7 ШКОЛА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА В ГАЗОВА ВАКАНЦИЯ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
7 ШКОЛА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА В ГАЗОВА ВАКАНЦИЯ
Автор: Anonymous да 2009-01-12 @ 16:44 EET
Професионална гимназия също ще възобнови учебни занятия на 14.І. Ако до тогава се направи ремонта?
7 ШКОЛА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА В ГАЗОВА ВАКАНЦИЯ
Автор: Anonymous да 2009-01-12 @ 17:07 EET
има ли информация за детските градини?
те кога ще заработят?


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди