изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:39 EEST
Опозицията иска оставката на Миков    
Парламент

Вътрешният министър Михаил Миков да си подаде оставката, поиска опозицията в парламента, след като изслуша отчета на министъра за протеста вчера.


Лидерът на ДСБ Иван Костов заяви, че по време на протестите полицията е наложила сила и срещу мирно протестиращите, а не само срещу провокаторите. Михаил Миков носи отговорност за произвола на полицията вчера, каза председателят на СДС Мартин Димитров.

Лютви Местан защити вътрешния министър с думите: „не очаквайте от МВР да играе ролята на орган, който да различава мирно протестиращите от провокаторите”.

Лозунгът „Да ги изведем” не се отнася за тройната коалиция, а за всички, обърна се към депутатите в залата Татяна Дончева от БСП.

Според говорителя на НДСВ Станимир Илчев трябва да се провери дали има политици, които са се възползвали от агресивните групи вчера. Председателят на парламента Георги Пирински съобщи, че протестиращите са отхвърлили поканата му, да бъдат изслушани в Народното събрание.

dariknews.bg
 


Сходни връзки

Опозицията иска оставката на Миков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.32 секунди