изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:45 EEST
”Атака” напусна парламента    
Парламент
Парламентарната група на „Атака” на свое заседание днес в централата на партията взе решение да бойкотира парламентарните заседания и да напусне Народното събрание до изборите, съобщиха от партията.


Бойкотът на парламента бе предложен от „Атака” на останалите опозиционни партии още през юни-юли 2008, но беше отхвърлен от ДСБ, СДС и БНД.
Парламентарната група на „Атака” смята, че този парламент се е изчерпал като най-висш орган на властта у нас. Той не представлява адекватно българското население. В него има форми на политическото инженерство - БНД, „Напред”, ЕНП и други, за които никой не е гласувал. Има и голяма група от т. нар. „независими”, които би трябвало да напуснат парламента и това да влезе в правилника на НС, се казва в съобщението на партията, цитирано от Фокус.
Всичко това изкривява вота на българите и налага избори за ново Народно събрание на базата на ясно представяне на идейни платформи на отделните политически сили. С цел представяне на предизборната си платформа сред българския народ, депутатите на „Атака” тръгват на обиколки в страната за среща с българските избиратели.
"Народът на България живее не на жълтите павета в София, не носи маски на лицето си и не обича насилието, рушенето и анархията, е твърдото убеждение на парламентарната група на „Атака”, се казва в съобщението. dir.bg
 


Сходни връзки

”Атака” напусна парламента | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди