изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:56 EEST
ДОБРУДЖАНЦИ СТАРТИРАТ С УЧАСТНИК В ЕВРОТУРНИР    
НовиниПървият съперник на “Добруджа-Сплендид” в международния турнир в румънския град Меджидия ще бъде “Сукеава”. Двубоят ще бъде днес от 16 часа, съобщи клубният бос Георги Андреев.

Противникът на добричлии също се класираха за осминафиналите на евротурнира “Чалъндж къп”. До тази фаза стигнаха, след като елиминараха италианския “Болоня” с общ резултат 58:54 гола. В следващия кръг румънците ще спорят с португалския “Либерти Бернардо”, като в първия двубой са гости. Припомняме ви, че в “Чалъндж къп” добруджанци гостуват на сръбския “Пролетер Нафтагаз” през февруари.

На турнира в Румъния, В събота от 16 часа, “жълто-зелените” ще играят с “Фокушани”, а в неделя от 12 часа ще спорят с домакините от “Меджидия”.

Тимът на “Добруджа-Сплендид” ще отпътува за северната ни съседка в петък наобяд. Групата включва 16 състезатели, които ще се придвижат с леки автомобили. Град Меджидия се намира на близо 40 км от Констанца. НДТ

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ СТАРТИРАТ С УЧАСТНИК В ЕВРОТУРНИР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди