изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:05 EEST
ЗАПОЧНА ОБСЪЖДАНЕ НА НОВАТА СХЕМА ЗА ДВИЖЕНИЕ В ЦЕНТЪРА    
НовиниОбщина Добрич започва публично обсъждане на Проекта за генерален план за организация на движението в централна градска част.

То ще продължи от днес до 23-ти януари, съобщиха от пресслужбата на общината. Проектът е публикуван на официалната страница на Община Добрич www.dobrich.bg в секция "Новини" и може да бъде разгледан от всички потребители на общинския сайт. Всички желаещи да се запознаят с проекта на Община Добрич на хартиен носител могат да го направят всеки ден от 19-ти до 23-ти януари в Центъра за услуги и информация на гражданите на работно място 7. На 22-ри януари от 10.30 часа в голямата заседателна зала Проектът за генерален план на организацията на движението в Централната градска част на Добрич ще бъде представен пред транспортни фирми и всички заинтересовани граждани. Всички граждани, които имат предложения за промени могат да ги представят в писмен вид в деловодството на Центъра за услуги и информация или на email r_koleva@dobrich.bg, съобщават от кметството.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА ОБСЪЖДАНЕ НА НОВАТА СХЕМА ЗА ДВИЖЕНИЕ В ЦЕНТЪРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.26 секунди