изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:20 EEST
ПРЕДЛАГАТ ПАЯК ДА ВДИГА КОЛИТЕ В ДОБРИЧ    
НовиниЗвено към общината, което да е на самоиздръжка, да поставя "скоби" или дори да се оборудва с автомобили тип "паяк" за извозване на неправилно паркираните автомобили в т.н. наказателен паркинг.

Това е едно от предложенията В проекта за генерален план за организация на движението в централна градска част на Добрич. Вчера започна неготово публично обсъждане.
Някои от предложенията за регулиране на движението в Добрич са за поетапна подмяна на амортизираните и липсващи пътни знаци. Предлага се още да не издава разрешение за строеж или за ползването на строеж, в който не са предвидени за изграждане или не са изградени необходимите му паркоместа. Въвеждане на пропускателен режим за товарните автомобили в ЦГЧ, за да не се повреждат настилките. Обособяване на зони с регулиран достъп и ограничено паркиране.
Проектът включва още проектиране и реализиране на велосипедни алеи. На съществуващите светофарни уредби етапно да се започне подменянето на светофарните секции със светодиодни. Да се въведе координирано регулиране тип "Зелена вълна" по бул. "Добружда"; бул. "3-ти март"; бул. "25-ти септември" и бул. "Русия". Друго предложение е да се въведе еднопосочно движение по част от ул. "Ген. Колев", ул. "Екзарх Антим І", ул. "Тунджа", ул. "П. Хитов", ул. "Любен Каравелов", ул. "Екзарх Антим І", ул. "З. Стоянов", ул. "Екзарх Йосиф",ул. "Отец Паисий", ул. "П. Р. Славейков", ул. "И. Пенаков". Предвижда се още изграждане на многоетажни подземни и надземни паркинги.
 


Сходни връзки

ПРЕДЛАГАТ ПАЯК ДА ВДИГА КОЛИТЕ В ДОБРИЧ | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРЕДЛАГАТ ПАЯК ДА ВДИГА КОЛИТЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-22 @ 11:11 EET
На тоз който предлага да има паяк във Добрич на него първи да му вдигнат колата,ама това няма да се случи,защото той ще е я някой съветник ,я някой връзкар,така ,че паяка пак ще в ущърб на обикновенния гражданин,малко са му данъците и всевъзможни такси ,ами сега и глоби да плаща за това ,че са му вдигнали колата.Трябва да  се подобри културата на шофьорите,но това няма да стане със паяк повярвайте ми.
ПРЕДЛАГАТ ПАЯК ДА ВДИГА КОЛИТЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-22 @ 13:07 EET
какво става със залата на щангистите? Няма ли кой да провери този случай нито журналистите, нито прокуратура, а за икономическа полиция и дума да не става.
ПРЕДЛАГАТ ПАЯК ДА ВДИГА КОЛИТЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-22 @ 15:44 EET

слушай -ти който пишеш за залата на щангистите!Не ти ли е ясно,че кмет общински сьветници и т н. са все от една партия!Как да стане това ,което искаш???

ПРЕДЛАГАТ ПАЯК ДА ВДИГА КОЛИТЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-22 @ 22:21 EET

Да прави сте те са от една партия ПАРТИЯТА НА МУТРО-МАФИОТИТЕ.

Резултат няма да има а само ще ЛЪЖАТ хората със изрази "ще видим" ,"ЩЕ ИЗЧАКАМЕ решението на КОрумпирАНИТЕ ОРГАНИ".

И ТАКА НАТАТЪК ...


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди