изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:43 EEST
НА ВНИМАНИЕТО НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Новини Редакцията на в-к "Нова добруджанска трибуна" моли ОД на МВР в Добрич да извърши законовите действия за залавяне и наказване на извършителя на пътно-транспортно произшествие.

Автомобилните катастрофи са нещо обичайно, но пък има законови норми, според които трябва да бъдат наказвани нарушителите. Ако един нарушител облаче избяга от мястото на нарушението, то той се превръща в престъпник.

На 17 януари около 21.30 ч. автомобил "Сузуки Витара" с регистрационен номер Н5090АХ смля по ул. "Кирил и Методий" в Добрич паркиран автомобил "Пежо 406" и след това пред погледа на очевидци избяга от мястото на произшествето. Обявихме във вестника, че издирваме автомобила. Както и очаквахме, органите на реда просто не издирваха автомобила. Днес ни се обади по телефона гражданин, който ни каза, че въпросният автомобил е паркиран на ул. "Вардар" 1 и е с регистрационен номер Н5090АХ. За улеснение на органите на реда предлагаме и снимки от автомобила, по който още се виждат следи от катастрофата.

Според нас, извършителят на произшествието се чувства явно като недосегаем, а хора от жилищния блок твърдят, че той е бивш служител на МВР, дори казаха и трите му имена и къде работи. 

НДТ благодари на гражданите, които ни се обадиха по случая!

 НДТ

Очакваме коментарите на читателите!

ДАВАМ НАГРАДА ЗА ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ    
НовиниДАВАМ ДОБРА ПАРИЧНА НАГРАДА ЗА ТОЗИ, КОЙТО МИ ДАДЕ ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА АВТОМОБИЛА, КОЙТО ПОТРОШИ МОЯ АВТОМОБИЛ, СПРЯН НА УЛ. "КИРИЛ И МЕТОЙДИЙ" 36 В ДОБРИЧ

Тази вечер /събота, 17.01/ около 9.30 ч. тъмно червен автомобил потроши личният ми автомобил, който бе спрян под лампите по ул. "Кирил и методий" з6 в Добрич. Има свидетели на автопроизшествието. Те твърдят, че ме е ударил тъмночервен автомобил. От същия автомобил има остатъци от предната дясна страна, които са у мен.  Информация дайте на тел. 0884- 778-054. Гарантирам ви добро заплащане. Моля за съдействие таксиметровите шофьори и автосервизите в Добрич, както и всички добри хора. В автомобила, който ме е ударил, е имало мъж и жена, според очевидците, става въпрос за джип.

Според намерените отломки, по които има номера на производителя, става въпрос за Сузуки, вишнав цвят! В понеделник НДТ ще потърси съдействието на "Пътна полиция" - Добрич.

 


Сходни връзки

НА ВНИМАНИЕТО НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди