изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:44 EEST
Румънеца и Енчев подариха Mercedes C 300    
Любопитно Румънеца и Енчев превърнаха един от участниците в ЗЛАТНАТА игра за ЗЛАТНИ играчи на казина Палмс и Елдорадо в истински късметлия.   Това се случи вечерта на 24 януари на ефектно събитие в казино Палмс на бул. Мадрид № 40.

По време на самото теглене Румънеца дори съблече сакото си, за да увери гостите, че не крие нищо в ръкавите си и всичко е по правилата.
  
  ЗЛАТНИЯТ късметлия на играта Златна пирамида се оказа известният български композитор Стефан Димитров. Той, заедно със съпругата си Богдана Карадочева, получи официално ключа за колата и бутилка 12 годишно уиски Ballantine’s, за да полее голямата награда на стойност 100 000 лв.
  
  Освен с награди вечерта беше изпълнена и с горещи емоции, които разпръснаха с танците си невероятните момичета от балет Нова. Напрежението от тяхното наелектризиращо присъствие беше съчетано с напрежението на участниците в Златна пирамида в часовете преди тегленето. На тях им помагаха Finest момичетата на Ballantine’s, които предлагаха на най-добрите играчи най-доброто уиски Ballantine’s Finest обявено за номер едно в уиски библията за 2009 година.  http://gossip.erogance.eu

Ива Дамянова

 


Сходни връзки

Румънеца и Енчев подариха Mercedes C 300 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди