изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:41 EEST
Е.ОН - С НАГРАДА ЗА СОЦИАЛНО-ОТГОВОРНА КОМПАНИЯ    
ОбществоЕ.ОН България получи награда за социално-отговорна компания по време на Годишните награди за социално-отговорен бизнес 2008 г. на Българския Форум на бизнес лидерите (БФБЛ), съобщиха от пресцентъра на дружеството.

То зае престижното 2-ро място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд” със своята тренировъчна програма за служителите „Работа под напрежение по метода на изолираната ръкавица”.
Шестите поред Годишни награди на БФБЛ, които популяризират дейностите на компаниите с най-сериозен принос към корпоративната социална отговорност в България, бяха раздадени на официална церемония в четвъртък в резиденция Бояна в София. Категорията „Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд”, в която "Е.ОН България" получи награда, поощрява успеха на компании, които се стремят към устойчиво развитие чрез непрекъснатия професионален растеж на своите служители. "Е.ОН България" участва в общо 2 категории с програми за служители и оптимизиране на консумацията на електроенергия - „Специализирани технически езикови и професионални обучителни курсове за служителите”, „Програма за повишаване на лидерския потенциал”, „Рационално използване на електроенергията”. Старши-вицепрезидентът „Човешки ресурси” Наташа Цветкова прие почетния плакет със следните думи: „Е.ОН България е млада компания. За нас основен приоритет са инвестициите в човешкия капитал и затова ние имаме редица програми за квалификация и обучение на служителите. Този приоритет ни мотивира изключително много и същевременно задължава към все по-високи стандарти в управлението на човешкия ресурс”.
В традиционната годишна класация на социално-отговорните компании участват реномирани организации и фирми, чиито проекти се отличават с конкретна полза за обществото, работа в партньорство с други организации, ангажираност на всички служители на компанията в осъществяването на проекта, продължителност и последователност на инициативата, новаторство и обществено признание. Журито - с председател президента на Република България Петър Стоянов и състав председатели на бизнес и неправителствени организации и посланици на държави-членки на ЕС, оцени общо 60 проекта в 5 категории. НДТ
 


Сходни връзки

Е.ОН - С НАГРАДА ЗА СОЦИАЛНО-ОТГОВОРНА КОМПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди