изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:03 EEST
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: СПАД В ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА ПТИЧЕ МЕСО    
ЛюбопитноТрадиционният спад в потреблението на стоки в началото на годината оказва влияние и на добричката фирма "Птицекланица", съобщи изпълнителният й директор Иван Иванов.

: Той обаче категорично отхвърля възможността за спиране на производството или съкращения. Трудната ситуация сега, според него, е нормален технологичен период. Още повече, че птиците трябвало да бъдат и угоени. "Стремежът ни сега е за оцеляване. Доближаваме максимално цената до себестойността", каза изпълнителният директор на "Птицекланица".

КООПЕРАЦИИТЕ: НОВИЯТ ПРОЕКТОЗАКОН - ОПИТ ЗА ВМЕШАТЕЛСТВО НА ДЪРЖАВАТА

Няколко предложения да Министерството на земеделието във връзка с проектозакона за промени в Закона за кооперациите ще направи Регионалният съюз на земеделските кооперации от Добричка област. Вчера проектът бе обсъден от председатели на кооперации в община Добричка, членове на съюза. На срещата бяха изказани мнения, че целта на някои от промените е да се даде възможност за намеса на държавата в работата на кооперациите, а от друга - да бъдат накарани хората да не влизат в тях.

НДТ - 27 януари 1999 година

 

 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: СПАД В ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА ПТИЧЕ МЕСО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди