изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:10 EEST
ТИМЪТ НА “ДОБРИЧ 93” СЕ СПРАВИ С РУСЕНЦИ ЗА ЕДНО ПОЛУВРЕМЕ    
СпортБаскетболистите на “Добрич 93”, водени от Венета Великова, смляха отбора на Русе в среща от първия турнир на втория етап от междуобластното първенство за момчета до 14 години.

Домакин на надпреварата бе Търговище. Двубоят срещу тима от крайдунавския град започна добре за добруджанци, след като поведоха с 8:0 точки. Последва отпускане и подценяване в редиците на добричлии. От това се възползва съперникът, който дръпна с 14 точки. Радостта на русенци продължи до началото на второто полувреме, когато баскетболистите на “Добрич 93” се мобилизираха и вкарваха кош след кош. В крайна сметка възпитаниците на Венета Великова разбираха противника с 30 точки разлика. Със своите умения в този мач се откроиха Антон Петъков, Петър Петров и Атанас Йорданов.

Във втория двубой спореше само играта на Иван Колев и Атанас Йорданов. В него добричлии отстъпиха на домакините от Търговище.

Във втория турнир, който ще се проведе в края на февруари в Генерал Тошево, “Добрич 93” ще спори с отборите на Разград и домакините. НДТ     

 


Сходни връзки

ТИМЪТ НА “ДОБРИЧ 93” СЕ СПРАВИ С РУСЕНЦИ ЗА ЕДНО ПОЛУВРЕМЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди