изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:18 EEST
Министърът на вътрешните работи преназначи 20 полицейски началници    
Ред и сигурностСофия. Двайсет полицейски шефове са преназначени със заповеди на министър Михаил Миков, трима са пенсионирани, съобщиха от пресцентъра на МВР.


Началникът на Районно полицейско управление в Дупница Валентин Гълъбов преминава на работа в Районно полицейско управление в град Бобов дол. Неговото място ще заеме главен инспектор Райчо Омерски, началник на група в Районното полицейско управление в Кюстендил.
Досегашният заместник-директор на Областната дирекция на полицията – Кюстендил Ивайло Дамянов става началник на отдел “Опазване на обществения ред и превенция” в Областната дирекция на мястото на пенсионирания Красимир Димитров. За заместник-директор на ОД МВР – Кюстендил е назначен Елиан Стамболийски, който ръководеше сектор “Борба с организираната престъпност” в дирекцията.
Наказаният дисциплинарно преди два месеца за неупражнен контрол началник на “Пътна полиция” в ОД МВР – Кюстендил Йордан Гаврилов е пенсиониран.
Общо 20 кадрови решения за разместването на ръководни полицейски служители в Кюстендил и Дупница подписа министърът на вътрешните работи Михаил Миков. Трима са пенсионирани. Това става само дни след назначаването на новия директор на ОД МВР – Кюстендил Георги Джоглев, който замени на този пост комисар Чавдар Караджов. Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Министърът на вътрешните работи преназначи 20 полицейски началници | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди