изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 02:11 EEST
ГЕОРГИ АНДРЕЕВ КАРТОТЕКИРА ЗМЕЯ    
СпортВратарят Иван Иванов – Змея вече е картотекиран в родния си клуб “Добруджа-Сплендид” и от петък води тренировки с отбора.

Засега той е взет под наем от шампиона “Локомотив Металекс Билд” за  шампионатния мач срещу “Осъм” и двете евро срещи срещу сръбския “Пролетер Нафтагаз” от осминафиналите на “Чалъндж къп”. Днес с картотека трябва да бъде уреден и другият национал - Петър Чивийски. Така срещу Западните ни съседи клубният бос Георги Андреев ще изправи един куп бивши и настоящи национали от младежкия и мъжкия тим. Сред тях личат имената още на Светослав Божков, Илиян Илиев, Светослав Недев, Венцислав Петров, Росен Колев и др.

Иванов и Чивийски вече записаха мачове в турнирите на Стария континент през сезона, но това няма да им попречи да влязат в игра и за Добруджа на европейска сцена. Петър Чивийски бе един от най-резултатните за Шумен срещу холандския шампион Волендам със 7 гола, в двата загубени от българите мачове за купта на ЕХФ. В същия турнир 31-годишният Иван Иванов изигра 4 мача през този сезон с "Локомотив Металекс Билд". Вратарят има общо 11 сезона в евротурнирите, в които дори е вкарал 8 гола.

Добричлии вече са заявили и тренировка в град Зренянин в нощта срещу мача между двата отбора. “Жълто-зелените” ще пристигнат в Сърбия на 14 февруари на обяд с група максимум от двайсетина души. Вечерта ще тренират, а на следващия ден – 15 февруари от 17.30 часа, ще бъде първият официален мач между двата тима. Реваншът е на 21 февруари от 17.30 часа в Добрич. НДТ

 


Сходни връзки

ГЕОРГИ АНДРЕЕВ КАРТОТЕКИРА ЗМЕЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди