изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:14 EEST
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ЖЕНА И МОМЧЕ ПРЕБИВАТ МЪЖ ОТ СЕНОКОС    
ЛюбопитноЗлатка С. /31/ и 14-годишно момче, заедно с още двама мъже - Асен Х. /33/ и Хасан Х. /26/, и четиримата от село Сенокос, пребили и ограбили 28-годишен, съобщиха вчера от РДВР.

Побоят бил извършен на 2 февруари около 18 часа в стая на бивша овцеферма в с. Сенокос, където живеели четиримата. Благодарение на Златка те примамили Левент С. Завързали го с кабел на таблата на леглото и започнали да го бият. Левент се развикал и след намесата на съседи бил отвързан. Побойниците успели да избягат. Междувременно обаче успели да го оберат.

50 ДНИ АВТОДЖАМБАЗИН ПРЕСТОЯЛ В АРЕСТА БЕЗ ДА БЪДЕ РАЗПИТАН

50 дни престоял в ареста на Окръжната следствена служба в Добрич 40-годишният Пламен К. без да бъде разпитан, съобщиха от РДВР. Той бе арестуван на 11 декември м. г. с обвинение, че е тартор на група, която краде коли и след подмяна на номерата на рамата ги пласира. На 1 февруари на свое заседание Районният съд в Добрич е променил мярката за неотклонение на Пламен в домашен арест. Решението на магистратите било въз основа на молба на автоджамбазина, в която той твърдял, че не е разпитван.

НДТ - 5 февруари 1999 година

 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ЖЕНА И МОМЧЕ ПРЕБИВАТ МЪЖ ОТ СЕНОКОС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди