изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:02 EEST
ПОМАК ЗАКЛА ДЕЦАТА СИ И ПОДПАЛИ ПЕТИМА. ПОЛИЦИЯТА ГО ЗАЛОВИ В ПЛЕВНЯ В СЕЛО СКРЕБАТНО    
Ред и сигурност 29-годишният Манчо Панюков от село Скребатно закла двете си деца - момчета на 5 и 8 години, след което подпали с бензин семейната къща и избяга. Инцидентът е станал към 21.30 часа в сряда в гърменското село Осиково, след семеен скандал.Обявеният за общодържавно издирване убиец Манчо Панюков бе избягал, въоръжен с касапски нож и газов пистолет, но днес бе съобщено от полицията, че е заловен.

 

Бащата-убиец е пил в кръчмата в селото близо два часа. Съседи съобщиха, че е бил в добро настроение, дори е почерпил свои съселяни.

Криминалисти разказаха, че Манчо е залял с десет литра бензин къщата на своя тъст Мурад Парагонов, където живеели с жена му Биляна Панюкова, и тръгнал да търси децата си Иво и Еди.

Малчуганите били в селския интернет-клуб. Манчо прибрал децата у дома и едва тогава подпалил къщата, информираха криминалистите.

Децата първи тръгнали да бягат от горящата стая на втория етаж. Манчо хванал малкия Иво в двора пред къщата и с все сила първо му счупил черепа в бетонна плоча, след което го заклал с нож. По-голямото момче - Еди, избягало към площада на село Осиково.

На селския площад бащата Манчо Панюков настигнал Еди и буквално го обезглавил с ножа, който взел от свой съсед ден преди кървавата сеч.

Вследствие на пожара са пострадали петима души - двама мъже и три жени. След преглед в гоцеделчевската болница пострадалите са транспортирани в Института за спешна медицинска помощ "Пирогов" с опасност за живота.

От петимата пострадали при пожара в село Осиково, единствено 51-годишната Анифе Велева, която има 21% изгаряния, не е оперирана вчера, каза проф. Огнян Хаджийски, шеф на Секцията по изгаряния и пластична хирургия, който лично оперира пострадалите. Нейната операция е назначена за днес. Критично е състоянието на 30-годишната Биляна Панюкова, която - както се установи, е с 85% изгаряния. В опасност е животът и на Мурад Парапанов, на 55 години, който е с 35% изгаряне. Останалите - Малин Караилиев, Емилия Дегьова и Анифе Велева, се стабилизират. Дарик/

Манчо Панюков от с. Осиково е признал, че е убил децата си и е запалил къщата си. Това заяви на пресконференция началникът на Районното полицейско управление в Гоце Делчев гл. инспектор Ангел Поюков, предаде кореспондентът на радио “Фокус”-Пирин. Мъжът е заловен минути след 15.00 ч. в плевня в село Скребатно по зададен оперативен сигнал.
Панюков е израстнал в селото и се предполга, че добре познава района. След пристигането на полицаите мъжът си е признал за всичко и не се е съпротивлявал при задържането. В момента Манчо Панюков се намира в РПУ-Гоце Делчев, където ще остане 24 часа. Според източници, пожелали анонимност, плевнята, в която е открит убиецът, е собственост на кандидата за кмет на село Скребатно Велин Агов.

 


Сходни връзки

ПОМАК ЗАКЛА ДЕЦАТА СИ И ПОДПАЛИ ПЕТИМА. ПОЛИЦИЯТА ГО ЗАЛОВИ В ПЛЕВНЯ В СЕЛО СКРЕБАТНО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди