изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:02 EEST
Гърмяха по свидетел срещу Маргините    
Новини
Неуспешен опит за атентат бил извършен късно в сряда срещу един от свидетелите по делото срещу Маргините – Бисер Илиев. Това съобщиха двама независими един от друг източници, пише столичен всекидневник, цитиран от БЛИЦ.


Илиев станал мишена, минути преди да се прибере в апартамента си в столичния кв. “Люлин”. По него открили стрелба от бавно движещ се автомобил. Бисер и неговият бодигард светкавично залегнали на земята. Бързата им реакция ги спасила от куршумите. Колата, от която е стреляно, се отдалечила с бясна скорост.
Самият Илиев потвърждава, че има такова нещо, но не иска да говори по този въпрос. Подал съм жалба в полицията, казва той.
Името на Илиев изплува от показанията на защитения свидетел по делото Велин Добрев във връзка. Добрев разказал пред полицаи за свои близки познати, които според него имали отношение към знакови престъпления. Ставало въпрос за Димитър Вучев-Демби, Бисер Илиев- Били Лъжеца ( с когото лежали в затвора) и Стефан Рангелов (който също като него от 11 години е подсъдим за убийството на Валентин Алексиев-Лисицата).
Показанията им, част от които излязоха в пресата, повече приличат на откъс от черна комедия, отколкото за сериозен план за поръчкови убийства, коментираха наблюдатели на делото срещу Маргините.
В момента Илиев, Стефан Рангелов, Иво Карагеоргиев, Веселин Тошев и Маргините са обвинени в подготовката на убийствата на Иван Тодоров-Доктора, Никола Дамянов и Любен Гоцев. Първите двама вече са покойници.  dir.bg
 


Сходни връзки

Гърмяха по свидетел срещу Маргините | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди