изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:31 EEST
ДПС е модел на мафиотска организация, според ДСБ    
ПолитикаПроблемът на ДПС не е в етническия й характер, а в това, че действа като мафия, заяви в Добрич генерал Атанас Атанасов. По думите му, ръководството на движението  трябва да бъде изправено пред съда и да влезе в затвора. “Не, защото са турци, а защото крадат”, посочи Атанасов.

“Обикновените хора, които садят тютюн  и са по полето, не са виновни за случващото се, както не са виновни, че другите партии не се опитаха да привлекат доверието им. Между 20 и 30 % от обществените поръчки на трите министерства, оглавявани от ДПС, влизат в черната им каса. Такава информация има в ГДБОП, но тя се крие по лично разпореждане на Станишев. Затова е необходим демонтаж на коалицията ”, заяви Атанасов и добави, че не може да се разчита на ловеца Кушлев да се занимава с отнемането на имуществото. “Този човек беше от Ловно- рибарския съюз. В местните клонове на комисията му сега се назначават безработни апаратчици на НДСВ”, отбеляза генералът.

По отношение на общите  действия за бъдещата коалиция и управление Атанасов посочи, че ДСБ и лично Иван Костов са инициатори да се търси максимално широко дясно обединение,“за да може да съберем всички десни  гласове, тъй като е много важно да се постигне мнозинство в парламента. Най- големите компромиси в момента прави ДСБ  с цел да се постигне това мнозинство. На най- известния пълководец на евреите от древността цар Давид, известен от притчата за Давид и Голиат,  принадлежи сентенцията, че силата е в множеството , но победата е  в сътрудничеството. Затова ние сме готови на всяко сътрудничество с десноцентристките партии“, добави Атанас Атанасов. България и българите не само не чувстват предимствата от това, че сме в ЕС, но и търпят щети, заяви Екатерина Михайлова. Вместо да получаваме средства за земеделие и пътища, плащаме санкции. Доверието беше дадено чрез избори на управляващите, за да подобрят ситуацията, посочи Михайлова. Те обаче започнаха да провалят това еврочленство, за да могат да крадат пари партийните им другари, които са се навързали един с друг.  ДСБ-Добрич връчи  като подарък на Екатерина Михайлова и ген. Атанас Атанасов изданието за генерал Иван Колев. Мотивът- да научат за този силен български военачалник  и неговия пример за отстояване на националния интерес. Комплект книги беше изпратен и за Иван Костов.

Радио Добруджа

 


Сходни връзки

ДПС е модел на мафиотска организация, според ДСБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди