изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 00:18 EEST
Изчезна видният автокрадец Борчо - с 2 млн. заем    
Новини
Автоджамбазин №1 на Югозападна България Васил Борчев-Борчо е в неизвестност от 20 дни, съобщиха хора от обкръжението му, предаде БЛИЦ. От полицията потвърдиха информацията, но посочиха, че перничанинът не е обявен за издирване, тъй като нямало официален сигнал от близките му.


Борчев изчезнал, след като взел 2 млн. лв. заем. Според приближените му с парите Борчо сигурно е купил дрога. Тя щяла да бъде изнесена зад граница, укрита в крадени коли.
Васил Борчев-Борчо е криминално проявен, той е регистриран в полицията за кражби на коли и рекет. Бандата му от години задига автомобили от целия регион. Центърът й бил в Благоевград, откъдето плячката се изнася в Сърбия и Македония.
Името на Борчев нашумя за първи път след кражбата на джипа “Мицубиши паджеро“ на сина на Николай Добрев - Кирил Добрев - сега член на Изпълнителното бюро на БСП. На 25 март 2003 г. пък беше арестуван, докато взима откуп от 2000 лв. от пернишкия бизнесмен Искрен Камбуров, за да му върне откраднат 10 дни по-рано мерцедес.
 


Сходни връзки

Изчезна видният автокрадец Борчо - с 2 млн. заем | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди