изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:22 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
НовиниБЮЛЕТИН НА МВР ЗА 8 ФЕВРУАРИ

Бургас. 24-годишен мъж е задържан за извършено от него тежко криминално престъпление. Снощи към 20.30 часа в полицията позвънил мъж, който обяснил, че на улицата пред дома му в с. Екзарх Антимово лежи човек с множество рани по главата и тялото. Пристигналият на място лекарски екип констатирал смъртта на пострадалия, а криминалисти извършили оглед  на района и установили самоличността му – 48-годишен жител на селото. От негови съседи научили, че малко преди това той и неговият племенник Р.Т. /24 г./ се скарали жестоко. Станало ясно, че скандалът, който се разразил след як запой на двамата роднини, прераснал в побой, довел и до фаталния за вуйчото край. Р.Т. е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа, работата по случая продължава.     
Пловдив. Полицията издирва мъж, извършил опит за грабеж. По първоначални данни вчера той нахлул в магазин за хранителни стоки на ул.”Мали Богдан”, заплашил с пистолет продавачката и опитал да открадне оборота й. На помощ обаче й се притекли граждани, станали свидетели на случката. Те подгонили непознатия, който за да се отскубне от преследвачите, изхлузил якето си. Пристигналите на място полицаи намерили в дрехата му детски пластмасов пистолет. Пишман-грабителят обаче успял да изчезне. Работата по установяване на личността му и залавянето му продължава.
Пазарджик. Девет-годишно момче е пострадало след игра с въздушна пушка. Инцидентът станал вчера около 15.00 часа в местност край велинградското село Драгиново. Пред една от вилите в района група деца от селото решили да си поиграят с оръжието. Те взели пушката, която била оставена на видно за малчуганите място, никой от родителите не разбрал за хрумването им. Момчетата разглеждали оръжието, когато по невнимание едно от тях натиснало спусъка и ранило братовчед си в главата. Той бил веднага откаран в болницата във Велинград, но състоянието му наложило настаняване в пловдивска болница. Мястото на инцидента е посетено от дежурна група на РУ МВР-Велинград, пушката е иззета, по случая е образувано дознание. 
София. Двама спортни хулигани бяха задържани и осъдени по бързата процедура за нарушаване на обществения ред по време на волейболна среща между отборите на “Левски” и “ЦСКА” на 7 февруари. Сред публиката в зала “Универсиада” били 47-годишната М.Р. и 32-годишният М.Я., които хвърляли пластмасови бутилки на терена и това наложило прекратяване на мача. Нарушителите незабавно били отведени в Първо РУМВР и срещу тях били образувани преписки. След доклад на материалите по случая, на основание Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия състав на Софийския районен съд е наложил  наказание глоба в размер на 200 лева за всеки от двамата спортни хулигани.
 По жалба на 45-годишна столичанка служители на Второ РУМВР са установили извършител на грабеж. Жената се оплакала, че на 3 февруари на бул.”Сливница” я нападнал непознат, който след побой й отнел наличните пари. Криминалистите изяснили, че престъплението е дело на 28-годишния М.П., осъждан, който се издирва.
 Двама наркопласьори са задържани при полицейски проверки в района на Централна гара в събота. Пакетчета с марихуана са иззети от 20-годишния Д.Х. и 21-годишния К.П., след което са задържани за 24 часа.  Материалите ще бъдат докладвани на прокурор.
 По обвинение в домашна кражба в Осмо РУМВР се води досъдебно производство срещу двама наркозависими. Осъжданите вече за предишни престъпления С.С./26г. /и Е.В./27г./ проникнали в апартамент в жк. ”Дружба” по време на новогодишните празници, докато стопаните били на почивка. Необезпокоявани успели да задигнат два цветни телевизора, ДВД-плеър, златни накити и пари. След задържането на извършителите отнетите вещи са намерени, иззети и ще бъдат върнати на собствениците.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди