изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:08 EEST
Бенямин Нетаняху заяви, че ще бъде следващият премиер на Израел    
По света Тел Авив. Лидерът на „Ликуд” Бенямин Нетаняху изрази увереност, че ще бъде следващият премиер на Израел, съобщава на електронната си страница израелският вестник „Аарец”.  Според предварителните резултати „Ликуд” печели 2 места в парламента по-малко от „Кадима”, но Нетаняху е уверен, че той ще бъде начело на новия израелски кабинет.


Междувременно израелският външен министър Ципи Ливни изрази задоволството си от резултатите, като заяви, че израелските граждани са избрали „Кадима”.
Агенция "Фокус"

„Аарец”: Десет партии попадат в парламента, две са на границата
10 февруари 2009 | 23:35 | Агенция "Фокус"
Тел Авив. До момента са обработени 3% от избирателните бюлетини в Израел. Първите резултати показват, че 10 партии са успели да наберат нужните им 2%, за да влязат в парламента, съобщава вестник „Аарец”.
С най-много гласове е „Кадима”, начело с министъра на външните работи Ципи Ливни, следвана от „Ликуд”, „Наш дом Израел” и Партията на труда. Бариерата от 2% преминават още „Шас”, „Мерец”, „Обединен юдаизъм на Тората”, „Еврейски дом”, „Национален съюз” и „Меймад”.
На границата за влизане в парламента са „Хадаш” и „Обединена арабска листа”.

 

Източници от „Кадима” признаха, че формирането на правителство ще бъде трудно
10 февруари 2009 | 23:26 | Агенция "Фокус"
Тел Авив. Източници от „Кадима” признаха, че формирането на правителство ще бъде трудно, съобщава на електронната си страница израелският вестник „Йедиот Ахронот”.
„Създаването на правителство ще бъде трудно и сложно. Бенямин Нетаняху вече има на своя страна всички десни партии”, заяви високопоставен представител на „Кадима”. Първите резултати от изборите дават минимална преднина за партията на Ципи Ливни пред „Ликуд” на Нетаняху.

 


Сходни връзки

Бенямин Нетаняху заяви, че ще бъде следващият премиер на Израел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди