изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:25 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 13 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/



ОВЕН - Ще покажете твърдата си позиция по въпрос, който интересува не само вас. Ако сте достатъчно аргументирани, ще спечелите на своя страна повече хора. В личните си отношения проявете разбиране към човека до вас.

ТЕЛЕЦ - С действията си ще внесете повече светлина в душите на онези, които са изгубили вярата си. От решенията ви зависят много неща, реализирайте ги в името на всички, които вярват в доброто. Енергията ще ви стигне.

БЛИЗНАЦИ - Изчакайте развръзката на интересуващ ви въпрос. С досегашните си действия показахте отношението си към него, сега е ред на други фактори. Делова работа и лични ангажименти ще запълват времето на мнозина.

РАК - Професионалната подготовка ще ви помогне да вземете правилно решение и с него да дадете заявка за бъдещо участие. Активността ви ще се повиши и ще работите върху нова задача, от значение за бизнеса ви.

ЛЪВ - Нова обвързаност или друго значимо за бъдещето ви начинание ще направи деня на повечето от вас вълнуващ. На работното място ще проявите находчивост, с което ще ускорите развитието на започнат проект.

ДЕВА - Развитието на започната задача ще ви обнадежди за изхода от нея. С настроение ще се включите в работата и заедно с колеги ще продължите. Самостоятелните занимания ще са по-трудно реализуеми.

СКОРПИОН - Нови ангажименти ще повишат натовареността ви. Решени сте да се справите на всяка цена. Вниквайки в детайлите, няма да проявите разбиране към онези, които имат повърхностно отношение към работата.

СТРЕЛЕЦ - Без излишни вълнения ще се включите в събитията, внасяйки с присъствието си повече ведрина. Ще използвате познанствата си и открито ще споделяте намеренията си, с желанието да сте полезни.

ВЕЗНИ - Ще търсите нови пътища за решаване на въпросите, които ви интересуват, без да пренебрегвате мнението на околните. По отношение на служебен ангажимент ще привлечете на своя страна колега.


КОЗИРОГ - Нечие присъствие ще се отрази на активността ви днес. Ще се включите в подготовката на предстоящо събитие, ползвайки се от опита и знанията си. Семейно тържество ще направи вечерта ви приятна.

ВОДОЛЕЙ - Ще откривате радостта в малките неща. Условията в бизнеса се променят динамично и развитията ще го потвърдят, но с навременните си решения ще си спестите времето и нерви.

РИБИ - Партньорските взаимоотношения ще се задълбочат и направят възможна реализацията на нов проект. Избягвайте ненужните спорове, в които могат да ви въвлекат. Занимания със спорт ще ви откъснат от проблемите.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди