изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:08 EEST
Пребиха скандален съдия-изпълнител    
Новини
Частният съдебен изпълнител Атанас Атанасов е бил нападнат и пребит късно снощи пред дома му в Пловдив. Атанасов е получил контузни рани и фрактура на черепа, както е констатирано в болницата. Има временна опасност за живота му, съобщи Plovdiv24.bg.


Причината за побоя все още не е ясна, но се разследва от Четвърто РПУ в Пловдив. За множество жалби срещу него обаче е сезирана и Върховна касационна прокуратура, съобщи Фокус.
Още през април 2008 магистратите забелязали, че при тях идват много жалби срещу частния съдебен изпълнител, а в Районна и Окръжна прокуратура в Пловдив до същия период е имало над десет преписки срещу него, съобщиха от прокуратурата. На два пъти сигналите са изпращани и до съвета на Камарата на частните съдебни изпълнители (КЧСИ) и Министерство на правосъдието по конкретни преписки срещу Атанасов.
По думите на пловдивчанина Стефан Митков, който води дела срещу съдебния изпълнител за присвоени пари, той е правил фалшификации. През лятото Митков обяви гладна стачка срещу Атанасов, тъй като, според него, той не е предоставил необходимите по делото доказателства, за да може съдът коректно да вземе решение. Дела срещу пребития съдебен изпълнител в Пловдив вървят и в момента.
Стефан Митков, който води две съдебни дела срещу Атанасов вече е бил привикван на разпит, но е бил освободен заради осигурено алиби. Самият той смята, че Атанасов знае кой го е нападнал, но се опитва да го натопи за случая. dir.bg
 


Сходни връзки

Пребиха скандален съдия-изпълнител | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди