изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:35 EEST
Волен става Брадър    
Любопитно Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е на крачка от участие във ВИП Брадър, научи "Стандарт". Лично шефката на Нова телевизия Силва Зурлева и продуцентът Нико Тупарев навиват депутата да влезе в шоуто, което започва напролет.

Тримата преговаряха повече от час на кафе в сладкарницата на хотел "България" в четвъртък. Ако Волен склони, се очакват тежки словесни дуели по политически теми с Емил Кошлуков. Нововремецът също е пред подписване на договора с организаторите. "И двамата не си поплюват, а и са сред най-устатите политици. В годината на избори със сигурност ще съберат публика", потриват ръце в шоуто.  
Според регламента всеки от ВИП брадърите трябва да си избере определена кауза, за която благотворително да събира средства. Засега не е ясно какъв е изборът на двамата политици. Ако националистът Сидеров се появи в Къщата, той трябва да съжителства с ромската певица Софи Маринова.
Продължава и селекцията на красавици за шоуто.
След сигурното участие на Гала стана ясно, че усилено се преговаря и с вечния секссимвол Аня Пенчева.
standartnews.com
 


Сходни връзки

Волен става Брадър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди