изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:23 EEST
ОТБЕЛЯЗВАМЕ 136 ГОДИНИ ОТ ГИБЕЛТА НА АПОСТОЛА    
ОбществоС общоградско поклонение и полагане на цветя на паметника на Васил Левски в Добрич на 19 февруари от 11 ч. ще бъдат отбелязани 136 години от гибелта на Апостола на свободата. Организатори на събитието са общината, общински комитет "Васил Левски" и Общобългарският съюз "Добруджа".

Изложба на библиотечни документи ще бъде подредена в регионална библиотека "Дора Габе", също по повод годишнината. Експозицията ще е озаглавена "Върху гранита на безсмъртието". Фотоизложба предвижда да организира и Общинският младежки център - под наслов "Апостолът на свободата".
В добричката библиотека вчера се проведе Час по история за ученици от 6 и 7 клас на СОУ "Димитър Талев" с преподавател Румяна Георгиева. Част от урока бе презентация на тема "Пътят на Левски от Карлово до Къкрина" с участието на Маринела Горанова - преподавател по информационни технологии. Състоя се и дискусия на тема "Левски за мене е...?".
 


Сходни връзки

ОТБЕЛЯЗВАМЕ 136 ГОДИНИ ОТ ГИБЕЛТА НА АПОСТОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди