изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:55 EEST
Синовете на Доган и ексданъчна шефка - съдружници    
Новини Бившата директорка на Териториалната данъчна дирекция в София Димитрина Захаринова е топлата връзка на Ахмед Доган в ДАНС, съобщи БГНЕС. Дамата е една от най-близките съветнички на директора на службата Петко Сертов.

Синът на Захаринова - Любомир Володиев Захаринов, и на Доган – Демир, са съдружници в неправителствената организация "Сдружение "Младежки център- Изгрев", е установила проверка в съдебно–правните регистри. Сдружението е регистрирано на бул. "Цариградско шосе" в София. Организацията е член на коалицията "Антидрога" и Националния съвет по наркотичните вещества.
Според депутата от ДСБ Атанас Атанасов акцията срещу Мургина е опит за разчистване на сметки.
"Една от конкурентките на Мургина в лицето на бившата шефка на НАП-София Димитрина Захаринова е един от най-близките съветници на шефа на ДАНС Петко Сертов. Самата Захаринова има да отговаря на много тежки въпроси за имотното си състояние", съобщи в понеделник депутатът.
Захаринова бе кандидат за поста на Мургина. Тя се прочу и със свързвания с Ахмед Доган хотел "Ди Марио" в Симитли, чийто собственик е съпругът й Володя Захаринов.
 


Сходни връзки

Синовете на Доган и ексданъчна шефка - съдружници | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди