изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:22 EEST
ОСЪДЕН ИСКА ПО-ТЕЖКО НАКАЗАНИЕ    
Ред и сигурностСинай С. И. от с. Телериг, осъден на „пробация” за срок от 2 години за опит да премине границата без разрешение от органите на властта и, че като подбудител и помагач с неизвестно лице е преправил съдържанието на официален документ за самоличност, обжалва присъдата на Районен съд – Ген. Тошево пред Добричкия окръжен съд.

От пресцентъра на съда ни информират, че той моли въззивната инстанция да замени наложеното му наказание с условно лишаване от свобода, за да отпадне потребността да се разписва всеки ден в кметството на селото.

В условията на „съкратено съдебно следствие” той е получил от първата съдебна инстанция  три пробационни мерки – „задължителна регистрация по настоящ адрес”, "задължителни срещи с пробационен служител” и по 100 часа безвъзмезден труд в полза на обществото за срок от 2 години.

Представителят на Окръжна прокуратура, заяви пред Добричкия окръжен съд, че молбата за промяна на наложената пробация е неоснователна, а искането за „условно лишаване от свобода” утежнява наложеното на подсъдимия наказание. 

Добричкият окръжен съд ще се произнесе по жалбата в законния 30-дневен срок. НДТ

 

 


Сходни връзки

ОСЪДЕН ИСКА ПО-ТЕЖКО НАКАЗАНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди