изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 06:26 EEST
ЖИВЕЕМ С ДУХА НА КАРАВЕЛОВ    
ОбразованиеЛитературен конкурс под наслов "Живеем с духа на Каравелов" стартира в СОУ "Любен Каравелов" в Добрич. Надпреварата е за написване на поетична, белетристична и есеистична творба и е част от програмата за традиционните празници на училището.

Барелеф на Любен Каравелов бе открит официално вчера на втория етаж в сградата на учебното заведение. Учениците изнесоха програма, посветена на патрона на училището. Както НДТ вече писа, автор на барелефа е скулпторът Христо Илиев, а средствата са осигурени по проект "Ритуализация на училищния живот", част от Националната програма на МОН "Да направим училището привлекателно за младите хора".
През този месец в СОУ "Любен Каравелов" предстои още конкурс-изложба за най-добре естетически оформено табло за живота и творческия път на патрона на училището. Седмокласници пък ще участват в заключителния етап на презентация за живота и творчеството на Иван Вазов. Предвидено е също организирането на електронен урок "Аз мога, аз знам", съвместно с ЦДГ 29, на "Урок по родолюбие", както и на викторина "Интересно, сложно и много полезно в света на техниката". Проявите са част от стартиралите вече "Каравелови дни 2009".
 


Сходни връзки

ЖИВЕЕМ С ДУХА НА КАРАВЕЛОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди