изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:33 EEST
“Евениментул зилей”: Лов на румънци в Италия    
По света Рим. Жителите на Италия организирха вчера протести, чрез които поискаха прогонването на имигрантите-престъпници от страната, съобщава електронното издание на румънския вестник “Евениментул зилей”. Италия е разтърсена от безкрайните конфликти между италиански и румънски граждани, които тероризират тази страна. След седмица, изпълнена с напрежения, вчера се проведоха още спорове.

Дясната екстремистка групировка “Форца Нуова” организира вчера протести в няколко града срещу престъпленията в последно време, извършвани предимно от румънски граждани.
Основното искане е премахването на Шенгенския договор за неограничен период от време по отношение на Румъния, имайки предвид, че само през 2008 г. е трябвало да се ограничи инвазията на над 257 000 румънски граждани. Италианските екстремисти поискаха да експулсират нелегалните имигранти и онези, които са извършили престъпления както в Италия, така и в родните си страни. В отговор румънският министър на вътрешните работи Дан Ника заяви вчера в Галац, че ще обсъди ситуацията с румънците на полуострова в близките дни.
Вчера румънците извършиха много престъпления. Италианец беше приет в болницата в Рим, след като беше застрелян. Заподоздрените са негови сънародници и живеят под наем в къщата на жертвата. Двойка румънски граждани беше задържана за убийството на мъж на 60 години. Трупът на мъжа се намира в куфар в апартамент в Рим. Друг негов сънародник, който се опита да открадне автомобил в Акилия, близо до Рим, беше нападнат от група от 20 човека, посочва изданието.  Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

“Евениментул зилей”: Лов на румънци в Италия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди