изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:19 EEST
ПРАЗНИК В КЛУБ "ДОБРУДЖАНСКИ ГЛАС"    
ОбществоС весело тържество в петък бяха отбелязани десет години от създаването на клуба на пенсионера "Добруджански глас" в Добрич. Събитието бе съпроводено с песни и танци. Повече от 70 души членуват в клуба, като към него има създадени певческа група и танцов състав.

 От шест години председател е Керанка Войкова. Пред НДТ тя разказа, че изпълнителите от пенсионерския клуб вече имат зад гърба си редица участия и успехи. Те са се изявявали на сцената на съборите в Копривщица и Дебрене, имат първо място от фестивала "Листопад на спомените" във Варна, а през миналата година са станали лауреати на фестивала на патриотичната песен в столицата.
В клуб "Добруджански глас" традиционно се отбелязват различни празници - Коледа, Бабинден, Трифон Зарезан, 8 март, рождени и именни дни. Членовете на клуба си пожелават здраве, все така активна дейност и още награди за двата състава.
 


Сходни връзки

ПРАЗНИК В КЛУБ "ДОБРУДЖАНСКИ ГЛАС" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.35 секунди